L'opinió dels usuaris és molt important per a nosaltres. És per això que li demanem la seva col.laboració contestant aquest breu qüestionari, que ens permetrà captar quines són les coses que estem fent bé i quines cal millorar.
D'altra banda, i dins l'apartat de comentaris i suggeriments, oferim als usuaris poder exposar qualsevol aspecte que puguin considerar d'interès per a l'assistència.
Per tal de poder identificar el perfil dels usuaris i continuar mantenint el seu anonimat els demanem que abans de començar el qüestionari omplin els camps "Edat" i "Sexe".


Edat:   Sexe:

Què és el que més li agrada del Centre? :


Què és el que menys li agrada del Centre? :


Comentaris o suggeriments :

D'altra banda, des de la Unitat d'Atenció a l'Usuari hem cregut que podria ser molt útil disposar del suport de persones que vulguin opinar amb més profunditat sobre els nostres serveis amb la finalitat de contribuir, de manera planificada a la millora de l'assistència sanitària del nostre centre.
Si vostè està interessat i amb l'objectiu de poder contactar personalment, caldria que ens facilités informació addicional, omplint les següents dades: "Nom i cognoms", "Correu electrònic" i/o "Telf".

Nom:   Correu:  Telèfon: Moltes gràcies per la seva col.laboració.


Unitat d'Atenció a l'Usuari.