Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


04/11/2014  El Consell Comarcal col·labora econòmicament amb les revisions esportives del Centre Sanitari

L’ens comarcal assumeix el cost del servei que no paga l’usuari

El Consell Comarcal col·labora econòmicament amb les despeses que s’originen per la prestació del servei de revisions esportives amb i sense prova d’esforç que es realitzen al Centre Sanitari. D’aquesta manera, i d’acord amb l’ordenança reguladora d’aquestes proves, el Consell assumeix el cost que no abonen els usuaris.

Segons dita ordenança, les revisions esportives tenen un cost de 32 €, existint una bonificació de 17 €, que assumeix el Consell, pels clubs del Solsonès que promocionin l’esport base. Per tant, el preu final que han de pagar aquests usuaris és de 15 € per revisió.

Pel que fa a les revisions esportives amb prova d’esforç, tenen un cost de 80 €, amb una bonificació del 50% pels esportistes federats de la comarca i pels que pertanyin a clubs i entitats esportives de la comarca. Així doncs, aquests usuaris paguen 40 € i els altres 40 € restants els assumeix el Consell Comarcal.

El President del Consell Comarcal, Joan Solà, destaca la importància d’aquestes revisions per tal de garantir la salut en la pràctica esportiva”. A més, remarca “l’esforç que s’està fent des del Consell per tal que tots els usuaris es puguin fer la revisió esportiva amb uns costos més assequibles”.