Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


21/01/2015  El Centre Sanitari del Solsonès renovarà l’equipament de la unitat sociosanitària

S’adquirirà un electrocardiògraf, un monitor de pressió arterial i equipament per mobilització d’usuaris amb un ajut de la Diputació de Lleida

El Centre Sanitari comença l’any amb expectatives de millora de l’equipament que hi ha actualment a la planta sociosanitària, gràcies a l’atorgament d’una subvenció de la Diputació de Lleida per cada nova adquisició. La intenció és actualitzar la maquinària per tal d’oferir un millor servei.

D’entrada està previst adquirir aquest 2015 nou equipament per mobilització d’usuaris de la unitat sociosanitària, per tal de facilitar la tasca de mobilització de pacients per part dels professionals sanitaris, garantint la seguretat i confort d’ambdues parts.

També es renovarà el monitor de pressió arterial d’aquesta unitat, que permetrà un monitoratge global dels signes vitals del pacient, garantint una major precisió i velocitat en la presa d’aquestes dades.

D’altra banda, la planta sociosanitària també serà dotada d’un nou electrocardiògraf. Amb aquest nou aparell es podran obtenir uns resultats més precisos i es podran emmagatzemar les dades obtingudes a la història clínica de cada pacient.

La unitat sociosanitària atén pacients de llarga estada i mitja estada polivalent (convalescències i cures pal·liatives, sobretot) i també de l’hospital de dia.