Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


03/02/2015  El Centre Sanitari adquireix nou equipament per al box d’urgències i l’àrea d’atenció primària

El Centre s’ha dotat d’una sonda cardiològica i té previst proveir-se d’un electrocardiògraf i de monitors de pressió arterial

Durant aquest 2015, el Centre Sanitari del Solsonès renovarà part del seu equipament, finançant-ne una part la Diputació de Lleida a través d’una subvenció. Així es mantindrà el Centre actualitzat i es podrà oferir un millor servei.

Ja a finals de 2014 es va dotar d’una sonda cardiològica. Amb aquest transductor i després d’haver adquirit recentment un nou ecògraf, es podrà oferir un servei a cardiologia molt més complet amb la realització d’ecocardiografies. Els diagnòstics seran més acurats i precisos i els resultats obtinguts podran guardar-se a la història clínica del pacient. Aquesta adquisició és molt rellevant, ja que s’evita que el pacient hagi d’anar fins a Manresa, amb el conseqüent estalvi de temps i diners. A més, serà el mateix cardiògraf que atén el pacient qui realitzarà la prova i en farà el seguiment, beneficiant-se així d’una millor continuïtat assistencial.

 

Es renova la maquinària al Centre Sanitari

Per tal de seguir actualitzant el material mèdic, el Centre també es dotarà d’un nou electrocardiògraf al box d’urgències. Amb aquest nou aparell, igual que amb la sonda cardiològica, es podran obtenir uns resultats més precisos i es podran emmagatzemar les dades obtingudes a la història clínica de cada pacient.

A més, també s’adquiriran dos nous monitors de pressió arterial, encarats a donar servei al box d’urgències i a l’àrea d’atenció primària. Aquest nou equipament permetrà un monitoratge global dels signes vitals del pacient, garantint una major precisió i velocitat en la presa d’aquestes dades.