Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


19/03/2020  El Centre Sanitari rep la donaciķ de māscares i granotes protectores

L’Escola Agrāria del Solsončs i l’Olga Viladrich, de l’establiment La Cotillaira de Solsona, han fet la donaciķ del material

L’apariciķ del coronavirus o COVID-19 ha creat situacions que han obligat a adoptar mesures excepcionals i a confinaments massius per tal de frenar la pandčmia. Davant de situacions d’aquest tipus perō sempre apareixen brots verds, persones que, de forma altruista, fan donaciķ de material ja sigui als sanitaris, cossos de seguretat o als professionals que estan en contacte amb persones en situaciķ de risc.

Si fa uns dies l’Ajuntament de Solsona agraīa públicament a la família Jieqiao Ni, de la Gran Casa Xina, la donaciķ de mascaretes a la Policia Local de Solsona, Mossos d’Esquadra i al Centre Sanitari, avui ha estat l’Escola Agrāria del Solsončs i l’establiment La Cotillaira la que han fet donaciķ de material al Centre Sanitari del Solsončs. Concretament, l’Escola Agrāria ha fet donaciķ de mascaretes i l’establiment solsoní de granotes protectores.

Des del Centre Sanitari del Solsončs i des del Consell Comarcal del Solsončs es vol agrair, de forma sincera, la donaciķ feta per aquest centre i per aquest establiment i recordar que tot aquell material que arribi serā molt ben rebut.