Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


09/12/2021  El Solsonès reprèn la campanya de vacunació el dia 15 amb la tercera dosi contra la COVID

El Centre Sanitari administrarà el vaccí a la sala Polivalent de Solsona de deu del matí a set del vespre

Dimecres vinent, dia 15 de desembre, el Centre Sanitari del Solsonès reprendrà la campanya de vaccinació oberta sense cita amb la tercera dosi contra la COVID a la Sala Polivalent de Solsona. El vaccí s’administrarà durant tot el dia, de deu del matí a set del vespre a les persones que tinguin un metge assignat a la comarca.

Com en les ocasions anteriors, per a aquesta campanya per inocular la dosi de reforç no s’ha de demanar hora, i només cal acudir-hi amb la tarja sanitària. És una crida adreçada especialment a les persones de 60 anys i més, les que estan vacunades amb Janssen que no haguessin passat la malaltia abans i que faci tres mesos del vaccí i aquelles que no hagin iniciat la vacunació o completat la pauta. 

 

CASUÍSTIQUES PER TENIR EN COMPTE:

  • Interval que cal respectar des de la darrera dosi rebuda a la primovacunació (en cas de vacunació completa i infecció Covid actual, un cop el/la pacient es RECUPERI de la COVID i FINALITZI L’AÏLLAMENT):
  • Cal haver superat els sis mesos en la pauta de dues dosis de Moderna + Moderna o Pfizer + Pfizer o Astra + Pfizer o  Astra + Moderna.
  • Cal haver superat els tres mesos en la pauta de dues dosis Astra + Astra.
  • Cal haver superat els tres mesos en la pauta d’una dosi Janssen.

 

NOTA:
Aquest comunicat ha estat redactat conjuntament per les àrees de Comunicació del Centre Sanitari del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona a fi d’oferir una informació homogènia i inequívoca al conjunt de la ciutadania de la comarca.

 

Solsona, 9 de desembre de 2021