Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


16/12/2021  El Centre Sanitari del Solsonès administra més d’un miler de dosis en un sol dia

Personal d’infermeria i d’administració de l’ens de salut es coordina en una jornada de vacunació rècord

El personal del Centre Sanitari del Solsonès ha administrat aquest dimecres 1.051 dosis del vaccí contra la COVID-19 en una jornada rècord fins ara a Solsona. La campanya, que ha funcionat des de les 10 del matí a les 7 del vespre a la Sala Polivalent, s’ha caracteritzat no registrar-se cap incident malgrat les cues formades com a conseqüència de la massiva resposta de la població.

Del total de dosis inoculades, 125 corresponen a un inici de vaccinació o bé per completar pautes, mentre que la resta, 926, són terceres dosis per a majors de 60 anys o de reforç a la vacuna de Janssen. Des de la direcció de l’ens de salut es valora molt positivament la gran resposta ciutadania, així com la professionalitat amb la qual el personal sanitari i administratiu s’ha coordinat en una jornada que ha servit per potenciar la immunitat de la població de la comarca de més de 60 anys.

Amb aquesta iniciativa del Centre Sanitari s’ha evitat que totes aquestes persones s’hagin hagut de desplaçar als punts de vacunació poblacionals.

Els propers dies s’anirà informant de les campanyes de vacunació programades per a altres franges d’edat.

 

Solsona, 16 de desembre de 2021